Eumedion publiceert jaarverslag 2017

21-06-2018

De gisteren gehouden Vergadering van Deelnemers van Eumedion heeft de Eumedion-jaarrekening 2017 goedgekeurd en de bestuursleden van Eumedion gedechargeerd van hun taken in boekjaar 2017.


Annette van der Krogt (Achmea IM) en Hans Op 't Veld (PGGM) benoemd tot Eumedion-bestuurslid

21-06-2018

Het Algemeen bestuur van Eumedion heeft tijdens zijn gisteren gehouden vergadering Annette van der Krogt en Hans Op ’t Veld  voor twee jaar benoemd tot leden van het Algemeen bestuur.


Eumedion Nieuwsbrief van mei 2018

31-05-2018

De mei-editie van de Eumedion Nieuwsbrief is vandaag gepubliceerd. De Eumedion Nieuwsbrief bevat een overzicht van de actuele corporate governance en duurzaamheidsontwikkelingen in binnen- en buitenland.


Eumedion steunt NBA-voorstel om in bestuursverslag standaard in te gaan op toekomstbestendigheid

30-05-2018

Eumedion ondersteunt het voorstel van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) dat ondernemingen altijd een paragraaf ‘toekomstbestendigheid’ in hun bestuursverslag gaan opnemen. Beleggers krijgen op die manier beter inzicht in welke risico’s, onzekerheden en veronderstellingen op de korte en langere termijn de continuïteit van de onderneming beïnvloeden. Dit schrijft Eumedion in haar op vandaag ingediende commentaar op het NBA ‘green paper’ over de communicatie van ondernemingen en accountants op het terrein van continuïteit.